Referenties

  Twarres
Begin 2007 kondigde Twarres haar come-back aan. Om de fans te informeren over de ontwikkelingen gebruikt het management Mailing-Online.
Er worden regelmatig mailingen verstuurd naar meer dan 3000 fans.
Via exclusieve mailingen kunnen de ontvangers van de mailing straks toegang krijgen tot een besloten deel op de Twarres website.

Nynke Laverman
Nynke Laverman gebruikt Mailing-Online voor het versturen van speciale acties, zoals concerten en aanbiedingen voor haar nieuwe cd.
Belangstellenden kunnen de cd in het voor bestellen en worden getipt voor speciale gelegenheden waar Nynke op zal treden.
 

  Bright Spark
Het bedrijf dat na de ramp in Zuidoost-Azië snel grote aantallen waterzuiveringssystemen leverde en tevens de Verenigde Naties en Disney (in Amerika) als klant heeft, gebruikt al een tijdje MailingOnline.

Er worden vier nieuwsbrieven per jaar verstuurd met hierin nieuws omtrent Bright Spark, haar producten en andere wetenswaardigheden.

Movacolor B.V.
Deze internationale speler in kleurstofdosseersystemen voor de kunststofindustrie heeft als slogan, COLOR IN CONTROL, en met MailingOnline heeft Movacolor haar eigen nieuwsbrieven onder controle.

Diverse belangrijke "announcements" worden middels MailingOnline verstuurd.
 

© 2005 - 2023 Mailing Online