Wilt u deze nieuwsbrief online bekijken, klik dan hierAchtendertigste nieuwsbrief
27 Mei Workshop Jachthonden Training C / B / A

Voor iedereen die in de (nabije) toekomst aan proeven of wedstrijden  wil deelnemen of actief met jachthondentraining bezig is, organiseert de JWSC op 27 mei een trainingsdag in Vught.
Aanvang 10:00 uur

Ervaren trainers nemen de SJP- (voorheen KNJV) proeven met u door en geven u tips en trucs om tot een nog beter resultaat te komen.

Deze dag is geschikt voor zowel diegenen die pas een paar maanden bezig zijn, als voor de combinaties die al aan proeven meedoen.
De honden moeten echter wel kunnen apporteren.

De kosten van deze leerzame dag bedragen € 35,- per combinatie en inschrijven is mogelijk via de webwinkel via deze link.

Voor deelnemers aan deze workshop met een raszuivere Wetterhoun is er de mogelijkheid een fokgeschiktheidskeuring (normen van de NVSW) te laten uitvoeren door twee voor het ras gecertificeerde keurmeesters. Hiervoor zijn geen extra kosten verschuldigd. U kunt uw hond voor deze keuring aanmelden bij Lineke Molenaar, secr. Fokadviescommissie Wetterhoun: linekemolenaar@gmail.com. Vergeet daarbij niet uw naam, de stamboomnaam van uw hond en het NHSB-nummer te vermelden. Wilt u ook een kopie van de stamboom meebrengen?

Voor meer informatie over de workshop: mail naar Philip Modijefsky: jwsc.philip@nvsw.nl of bel 0652635050

De workshop is bij het KNJV trainingscentrum van José Huisman te Vught. Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving.


Sport, Spel , G&G en Jachthondentraining

18 Juni organiseert de JWSC een dag voor iedereen dat iets met zijn hond wil doen.
We zijn de hele dag te gast bij de KC Pampus in Almere en hebben een uitgebreid programma voor jullie.
In de ochtend uren is er Basis Jachthonden Training voor iedereen op verschillende nivo's en in de middag uren kan je kiezen uit verschillende onderdelen t.w. Behendigheid, Hoopers, Gedrag en Gehoorzaamheid (G&G) en Jachthonden Training.
Gespecialiseerde instructeurs nemen je in blokken van één uur mee in deze interessante en voor sommige van jullie nieuwe takken van de hondensport.
Inschrijven, waarbij je je voorkeuren kan invullen, kan via het inschrijf formulier via deze link.
De kosten bedragen slechts € 35,- voor de hele dag en de kantine van de KC Pampus is geopend voor een hapje en een drankje
Voor meer info. mail even naar jwsc.philip@nvsw.nl of bel met Philip Modijefsky tel.: 06 5263 5050


SJP Beesd 2017

De vereniging de Drentsche Patrijshond organiseert samen met de NVSW de SJP (standaard jachthondenproef), voorheen beter bekend als de KNJV Proef. Graag willen wij u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de SJP 2017 te Beesd op vrijdag 28 juli aanstaande. Ook dit jaar zijn wij weer van harte welkom op het prachtige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

De inschrijvingskosten bedragen 52.50 euro voor leden van de rasvereniging en 55 euro voor niet-leden. Deze proef is enkel voor Drentsche Patrijshonden, Stabij- en Wetterhounen. Het inschrijfgeld s.v.p. tijdig overmaken op rekening nummer NL87RABO0177475315 t.n.v. W.C.J. Loots o.v.v. SJP 2017 en uw inschrijfnummer. Dit is dus tevens uw factuurnummer. Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van het inschrijfgeld.

De inschrijving is vanaf 1 juni j.l. 19.00 uur geopend voor de SJP’s via deze site

Tot 28 juli!

Namens de Gebruikshondencommissie,
Olaf Geerse


NVSW Agenda

klik hier !Aanmelden voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven bekijken