Wilt u deze nieuwsbrief online bekijken, klik dan hierEen en zestigste nieuwsbrief 14 augustus 2020
Fokgeschiktheidskeuringen
Zaterdag 17 oktober 2020 organiseren beide FokAdviesCommissies gezamenlijk op twee verschillende locaties fokgeschiktheidskeuringen voor Stabij- en Wetterhounen.
 
Locaties: 
DogCenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk
KC Zwolle, Huub van Doornestraat 17, 8013 NR Zwolle
 
Info:
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol. Wij werken binnen de R.I.V.M. richtlijnen m.b.t. het COVID 19 virus. Houdt 1,5 meter afstand. U krijgt ongeveer een week van tevoren een tijdslot door waarbinnen u aanwezig mag zijn. Maximaal 2 begeleiders per deelnemende hond, bij aanmelding op te geven. Bezoekers en niet deelnemende honden zijn vanwege de Corona maatregelen niet welkom. In de ring tijdens de keuring is het dragen van een mondkapje verplicht. Verder gelden alle gedragsregels van de overheid.
 
Hoe aanmelden?
Uw hond dient minimaal 15 maanden oud te zijn en over een stamboom te beschikken en u dient  lid te zijn van de NVSW. De kosten zijn € 40, = per hond.
Uw hond krijgt geen showkwalificatie, maar als aan de voorwaarden voldaan wordt wel het predicaat 'fokgeschikt'. Het keurverslag wordt u later per email toegezonden.
Aanmelden uitsluitend via de website www.nvsw.nl
Voor meer informatie: Jack Tomson stabijfac.jack@nvsw.nl   (s.v.p. alleen per e-mail)
 
Geen inventarisaties
Helaas is er een geen mogelijkheid om uw hond tijdens de fokgeschiktheidskeuringen te laten inventariseren. Wel kunt u uw hond op een ander tijdstip laten inventariseren na een afspraak met een van de inventarisatoren. Kijk hier voor een overzichtslijst met inventarisatoren.

 


Fokkersdag

Voor de fokkersdag die op 10 oktober staat gepland,  heeft de organisatie een concept-protocol opgesteld, dat in de bestuurs-vergadering van 31 juli is besproken. Op 13 augustus is er (na overleg met de veiligheidsregio) bericht van de gemeente Zutphen ontvangen, dat op de fokkersdag alleen op uitnodiging toegang mogelijk is (dus niet vrij)! En dat er in de hele hal max 100 bezoekers tegelijkertijd aanwezig mogen zijn. Het bestuur bespreekt op de bestuurs-vergadering van 28 augustus deze informatie.

 Aanmelden voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven bekijken