Wilt u deze nieuwsbrief online bekijken, klik dan hierzeven en veertigste nieuwsbrief 21 februari 2018
Pupinformatiemiddag

Op 25 maart organiseren wij weer een pupinformatiemiddag in het gebouw van KC. Zwolle te Zwolle. De zaal gaat om 13.00 uur open en we beginnen om 13.15 uur. Het programma duurt ongeveer twee uur.

U bent van harte welkom als u op de wachtlijst staat voor een pup of als u uw nieuwe huisgenoot net opgehaald heeft en meer wilt weten over het grootbrengen van een pup, uiteraard geldt dit voor beide rassen. 

U kunt zich uitsluitend opgeven via de Webwinkel, (klik hier !! ) de kosten zijn: € 10,- per persoon voor NVSW leden/partners en aspirant pup-kopers die op de NVSW wachtlijst staan, niet-leden betalen € 15,- per persoon. Kinderen mogen kosteloos mee, graag wel even vermelden zodat wij kunnen zorgen voor voldoende zitplaatsen. 

1 week van te voren ontvangt u een definitieve bevestigingsmail met de adresgegevens. 

​U vindt meer info op deze pagina !


Club Diploma dag

Op zondag 25 maart 2018 organiseert de JWSC van de NVSW in samenwerking met de Bracco Italiano Club (BIC) en de Ierse Water Spaniël Vereniging Nederland (IWSVN) de jaarlijkse club diplomadag.

Het doel van de Club diplomadag is om mensen enthousiast te maken voor het werken met de hond en om te meten welk trainingsniveau de combinatie van baas en hond heeft bereikt. Dat betekent dat u, ook wanneer u nog maar net bent begonnen te trainen, van harte welkom bent. U schrijft zich dan in bij de starters.

Voor de mensen die al wat langer trainen is het een mooi moment om aan het begin van het trainingsseizoen te kijken waar u als combinatie staat, u schrijft zich in dan in bij de open klasse.  

Deze dag bieden we ook de mogelijkheid om te snuffelen aan de showring. Een ervaren keurmeester zal u hierbij begeleiden, dit is geen verplicht onderdeel maar wel leuk. Vanaf 08.30 uur is iedereen welkom. Na uitleg gaan we naar de proeven B, C.

In de middag zullen een aantal geselecteerde combinaties een mogelijkheid krijgen de A proeven te lopen. U krijgt alleen een A diploma wanneer alle proeven voldoende (met schot) zijn afgerond.

Aan het einde van de middag is de prijsuitreiking voor alle onderdelen.

Teven die op deze dag loops zijn mogen niet meedoen.

Datum: zondag 25 maart 2018 vanaf 08.30 uur
Plaats: Recreatieplas ’t Lageveld in Wierden, Overijssel
Voor wie: iedereen met een Bracco Italiano, Ierse Waterspaniël, Stabij- en/of Wetterhoun
Kosten: Lid NVSW, BIC en IWSVN: € 35,- per combinatie hond, voorjager (niet leden € 40,-)

Aanmelden: U kunt u aanmelden tot en met 10 maart 2018.
Er is plaats voor maximaal 50 honden. U kunt zich vanaf nu aanmelden via de webshop op www.nvsw.nl.  Plaatsing op volgorde van aanmelding. Uw inschrijving is compleet als de betaling én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is.

Informatie
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat van de JWSC: Wilma ten Brinke jwsc.wilma@nvsw.nl Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl

 


Fokkersberaad Wetterhoun

Op zaterdag 10 maart is er weer een beraad voor de fokkers van een Wetterhoun (incl. reueigenaren). Alle fokkers ontvangen per mail of per post een uitnodiging met programma. Mocht u op 1 maart niets ontvangen hebben, neemt u dan contact op met Loek Smits, secr. FAC Wetterhoun: wetterfac.secretaris@nvsw.nl of 036-53530858.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Aker, Fontanusplein 1 te Putten en begint om 14.00 uur.


Fokkersberaad Stabijhoun verzet

Het fokkersberaad voor de fokkers van een Satbijhoun is verzet!!!!
De geplande datum van
25 maart is veranderd in
19 mei. Aanvang 13.30 uur
Plaats: De Aker te Putten.

Op het programma staat een inleidng door dhr. Pieter Oliehoek met als onderwerp: 'Fokken voor diversiteit'


Kapioensclubmatch op 7 april

Heeft u zich al ingeschreven voor de clubmatch van de NVSW?
Dat kan nog tot zo'n twee weken voordat deze match gehouden wordt.

U kunt het online inschrijfformulier invullen via deze link of een inschrijfformulier aanvragen bij het secretariaat. 


Nieuwe kandaten voor het bestuur

We zijn bijzonder blij dat we op de komende AV twee nieuwe kandidaten kunnen voordragen voor een bestuursfunctie.
Dit zijn de heren
Henk v/d Weitgraven uit Angerlo(voorzitter JWSC) en Carel Puttkammer (PR) uit Den Haag. Natuurlijk zullen zij zich via de AV-stukken nader aan u voorstellen. 

 

 

 

 Aanmelden voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven bekijken